Regulament

REGULI FORUM ECLYPSEMETIN2
 • Ca utilizator al forumului aţi fost de acord cu următoarele prevederi:

  "Intotdeauna administratorii și moderatorii acestui forum vor încerca să îndepărteze sau să modifice orice material deranjant cât mai repede posibil; este imposibil să parcurgă fiecare mesaj în parte. Din acest motiv trebuie să știți că toate mesajele exprimă punctul de vedere și opiniile autorilor și nu ale administratorilor, moderatorilor sau a webmaster-ului (excepție făcând mesajele scrise chiar de către ei) și de aceea ei nu pot fi făcuți responsabili.

  Trebuie să fiți de acord să nu publicați mesaje cu conținut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, amenințător, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate în vigoare. Dacă publicați astfel de materiale puteți fi imediat și pentru totdeauna îndepărtat din forum. Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor în rezolvarea unor astfel de încălcări ale regulilor. Trebuie să fiți de acord ca webmaster-ul, administratorul și moderatorii acestui forum au dreptul de a șterge, modifica sau închide orice subiect, oricând cred ei că acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie să fiți de acord ca orice informație introdusă de dumneavoastră să fie stocată în baza de date. Aceste informații nu vor fi arătate unei terțe persoane fără consimțământul webmaster-ului, administratorului și moderatorilor care nu pot fi făcuți responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa ducă la compromiterea datelor.

  Acest forum utilizează fișierele tip cookie pentru a stoca informațiile pe calculatorul dumneavoastră. Aceste fișiere cookie nu conțin informații despre alte aplicații ci ele sunt folosite doar pentru ușurarea navigării pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea înregistrării dumneavoastră ca utilizator și pentru parolă (și pentru trimiterea unei noi parole dacă ați uitat-o pe cea curentă)."
REGULI GENERALE :
 • 1. Folosiți limba română cât mai corect ( cratimă, virgule, cuvinte întregi - fără prescurtări ), nu folosiți limbaj de chat sau alte combinații de cuvinte cu limba engleză/franceză etc.
  2. Răspundeți într-un subiect doar în cazul în care aveți un răspuns coerent, ce poate să fie de ajutor utilizatorilor, evitați offtopic-ul*.
  *Offtopic = devierea subiectului ce se discută
  3. Sunt interzise cuvintele obscene în numele utilizatorilor.
  4. Sunt interzise mesajele ce au ca obiectiv jignirea/batjocura unui utilizator.
  5. Sunt interzise subiectele ce au ca scop promovarea unui site / ajutor personal ( click-uri, views, like-uri ).
  6. Folosiți funcția Căutare / Search înainte de a face un subiect.
  7. Folosiți un titlu cât mai relevant asupra discuției pe care doriți să o începeți ( dacă titlul conține "urgent" "repede" poate să ajungă la coșul de reciclare ).
  8. Este permis maxim un singur cont pe persoană, abuzul se pedepsește. Riscați toate conturile să fie banate, sau cele noi să fie șterse definitiv din baza de date.
  9. Nu se acceptă mesaje de tipul "UP" / "Hai mă nu mă ajută nimeni?" / "Sunteți varză, nimeni nu știe să facă asta" sau cazuri asemănătoare. Riscați să aveți subiectul trimis la coșul de reciclare.
  10. Sunt interzise subiectele în care se caută echipă pentru site-uri/forumuri de Counter Strike, găzduire, jocuri sau cazuri asemănătoare.
  11. Sunt interzise subiectele ce conțin warez, carding sau alte metode ilegale.
  12. Sunt interzise mesajele cu conținut adult ( imagini/filmulete 18+ ) - riscați interzicerea permanentă pe forum.
  13. Sunt interzise subiectele ce au ca scop promovarea serviciilor de hosting. Pentru a promova serviciile de hosting accesați acest topic.
  14. Sunt interzise mai mult de 5 smilies intr-un mesaj.
  15. Este interzisă vânzarea de conturi pe forum.
  16. Este interzis să vă însușiți o creație ce nu este a voastră, încalcă Legea dreptului de autor, o să fiți sancționați în cazul respectiv.

PROFIL :
 • 1. Sunt interzise pozele de profil cu caracter pornografic sau ce conțin link-uri.
  2. Sunt interzise bannere gametracker sau alte site-uri asemănătoare în semnătură.
  3. Sunt interzise semnăturile ce conțin "trucuri" de a adăuga imagini ce depăseșc limitele impuse de forum.
  4. Sunt interzise mesajele jignitoare sau de batjocura asupra altor utilizatori.
  5. Singurul tip de reclamă în semnătura este de tip text, fără alte modificări ( bold, italic, culoare șamd ).
  6. Sunt interzise video-urile în semnătură.
  7. Reclama în câmpurile de profil este interzisă.

SUPLIMENTAR :
 • 1. Un avertisment durează 14 zile.
  2. La 3/3 avertismente riscați să primiți ban pentru o perioadă de minim o lună ( în funcție de gravitatea faptei ).
  3. Orice jignire/batjocura adusă asupra unui membru al echipei Metin2Eclypse ( Administratori, Moderatori Globali etc ) se sancționează cu ban pentru o perioadă de minim 6 luni. Nu se discută. Dacă nu ne puteți respecta, nici noi nu trebuie să vă ținem pe forum.
  4. Membrii VIP/STAFF Metin2Eclypse nu sunt scutiți de avertismente si ban-uri, dacă încalcă regulamentul primesc sancțiunile respective.
  5. Dacă ați plătit unban sau ați cumpărat reclamă nu sunteți scutiți de sancțiuni.
  6. Dacă ați fost "mare" pe forum și acum sunteți utilizator normal nu înseamnă că aveți anumite beneficii sau beneficiați de un tratament special( reclamă în semnătură, topic pentru ajutor fără aprobare sau cazuri asemănătoare - dacă întrebați o să vă ajutăm, să nu fiți sancționați - cu atât mai mult dacă ați fost în echipă se presupune că știți regulamentul forumului și aveți un comportament civilizat ).
  7. Reclama este permisă în subiecte atât timp cât are legătură cu subiectul ( exemplu - Nume subiect : recomandare site pentru licențe Steam / Răspuns : g2a.com - nu se consideră reclamă ).
  8. Sunt interzise jignirile prin mesaje private. Sancțiunea minimă este o suspendare de 7 zile a contului dvs iar la următoarea abatere o lună.
  9. Datoria ta ca utilizator al forumului este să ai cunoștință de regulile generale, cât și cele pe anumite secțiuni.
Regulament Joc PVP.METIN2ECLYPSE.RO
 1. Negoţul pe server
  • Este interzis negoţul itemelor din joc pe bani reali (psf/bancar/coduri reîncărcare/paypal etc.). Se vor bloca conturile respectivului, permanent.
   • Negoţul între servere nu va dispune de un intermediar din partea echipei Eclypse2, făcându-se pe propria răspundere (în cazuri de fraudă, nu vom recupera itemele celui în cauză). De altfel, anunţul pe chat "dau aici pe acolo" sau în pm-ul jucătorilor, este strict interzis, sancţionându-se cu blocarea chat-ului.
    • Nu folosiţi un limbaj vulgar la adresa altor jucători sau la adresa membrilor echipei.
     1. Comportamentul şi replicile vulgare, ofensatoare pentru jucători, sunt sancţionate cu blocarea chat-ului.
      • Nu vă lăudaţi că "deţineti iteme modate". Pe server nu există aşa ceva şi nu vor exista niciodată. Nu dorim ca jucătorii noi să fie păcăliţi de glumele de genul acesta.
      1. Este interzis furtul pe server! În cazul în care va exista un cont spart/furat, persoana respectivă va fi blocată permanent..
       • Acuzaţiile nefondate (fără dovezi/reclamaţie) aduse la adresa unui jucător (pretinzând că acel jucător foloseşte hack, nefiind adevărat şi neputând fi dovedit) sunt interzise, ducând la blocarea chat-ului.
        • Sunt interzise conturile făcute pentru a jigni un jucător/membru al staff-ului. Respectivului îi va fi sancţionat atât contul proaspăt creat, cât şi contul principal.
         • Nu încercaţi să fraudaţi donaţiile, să păcăliţi administratorii cu donaţii false ş.a.m.d., toate se vor verifica, iar orice urmă de fraudă se va pedepsi cu blocarea permanentă a contului.
          • Sunt interzise numele de tipul: "wjnkjanvkjanvka", "llllllllll", "iiiiiiiiiiiiii", "iiiillllll". Se vor bloca.
           Este interzisă folosirea de hack-uri. Modificarea în plus a clientului cu hack-uri de tip "send", "wall" etc. duce la blocarea permanentă a contului pe adresa de email, IP. Aşa că aveţi grijă cui împărăşiţi conturile.
          Administrarea jocului, STAFF & Players
          1. Nu cereţi iteme unui GM. Nu acuzaţi un GM că oferă iteme altor jucători. Doar [GA] au dreptul la negoţ, restul staffului cu acces la iteme au negoţul BLOCAT, pentru a evita orice fraudă care ar putea apărea. De altfel, un GM nu va oferi niciodată iteme unui jucător, decât în cazul evenimentelor, câştigate pe drept.
          • Nu acuzaţi GM de favorizare la evenimente. Evenimentele sunt făcute pentru a fi câştigate chiar şi de un jucător activ de doar 5 minute pe server. Evenimentele sunt pentru a dinamiza jocul, pentru a recompensa jucătorii pentru implicarea acestora şi dorinţa de a câştiga.
          1. Este interzis să vă daţi drept GM/GA, chiar şi în spirit de glumă. Riscaţi blocarea permanentă a contului.
          1. În cazul în care descoperiţi un bug, sunteţi rugaţi să îl raportaţi. Este interzisă folosirea de bug-uri în avantaj prorpiu, acest lucru ducând la blocarea contului pe joc.
          1. Dacă un GM v-a taxat pe nedrept, sunteţi rugaţi să îi faceţi reclamaţie. Nu aveţi, însă, dreptul de a contesta decizia unui [GA].
          • ECHIPA ECLYPSE2 NU ÎŢI VA CERE NICIODATĂ DATELE DE LOGARE. Există cazuri speciale în care este cerut contul pentru a se testa o anumită problemă, însă acest lucru este permis doar de către un [GA].
          • Pentru a evita să fiţi păcăliţi de către diverşi terţi care vor încerca să vă fure conturile, pretinzând că fac parte din staff, UN GM ARE PARANTEZE LA NUME, IAR SCRISUL DIN MESAJUL PRIVAT ESTE ÎNTOTDEAUNA CU GALBEN. DE ALTFEL, ACESTA APARE ÎN ECHIPA STAFF-ULUI.